Jezik: si | en
Skupina Veritas

Skupina Veritas

 

Družba Skupina Veritas d.o.o. je bila ustanovljena z namenom zagotavljanja široke palete storitev pravnega, poslovnega in finančnega svetovanja, tako domačim kot tujim naročnikom. Na osnovi večletnih izkušenj zaposlenih ter utečenega sodelovanja s stalnimi pogodbenimi partnerji, ob nenehnem nadgrajevanju našega znanja ter z inovativnim, dinamičnim in diskretnim pristopom, nudimo našim strankam odlično podporo pri njihovem poslovanju. Poleg rednih operativnih storitev (pravno svetovanje, pravna služba, knjigovodstvo, računovodstvo), ki jih opravljamo predvsem za tiste naročnike, ki nimajo organiziranih lastnih oddelkov, ponujam našim naročnikom strokovno podporo pri izvedbi različnih projektov, pa naj gre za statusna preoblikovanja družb (preoblikovanja družb, oddelitve, pripojitve, združitve, …), prodajo ali nakup družb, povezovanje s strateškimi partnerji, pridobivanje ali prestrukturiranje finančnih virov, zagon »start-up« družb, vstop na tuje trge, pridobivanje nepovratnih sredstev, …

Naše konkurenčne prednosti so predvsem v inovativnem pristopu k vsaki prevzeti nalogi, v izvajanju naših storitev po meri naročnika, v diskretnosti našega poslovanja, v učinkovitosti ter široki podpori, ki jo lahko, skupaj z našimi pogodbenimi partnerji, ponudimo našim naročikom.  

Prepričani smo, da bi koriščenje naših storitev za vaše poslovanje pomenilo dodano vrednost, zato vas vabimo na spoznavni sestanek, ki bi lahko pomenil začetek uspešnega sodelovanja.
 

© SKUPINA VERITAS d.o.o.

Tyrševa ulica 18 | 2000 Maribor | +386 2 22 08 900 | info@veritas.si

Izdelava spletnih strani: NAVDIH.NET